SERVEIS

Ramaders 

Les matèries emprades en els nostres processos de fabricació compleixen rigoroses normes de qualitat. Garantim totalment latraçabilitat, dels nostres pinsos i prioritzem la compra de les matèries primeres a productors de proximitat sempre amb l’objectiu de minimitzar l’impacte sobre el medi ambient, de la nostra activitat.

Els criteris de formulació de pinsos Sanky es basen en la digestibilitat efectiva de cada nutrient per minimitzar la conversió (kg pinso/kg carn), optimitzant el cost de producció dels productes (carn, llet, ous…) dels nostres clients.

LLEGEIX MÉS

Agrobotigues

A Sanky produïm pinsos ensacats de qualitat per a l’autoconsum. Servim a magatzems i botigues especialitzades en alimentació animal per facilitar la distribució dels nostres productes.

Formulem els diferents pinsos tenint en compte les necessitats nutricionals de cada espècie animal i n’actualitzem constantment la formulació per garantir en tot moment el benestar i bon desenvolupament de l’animal ja sigui de companyia o destinat al consum (ous, carn, llet).

LLEGEIX MÉS

Veterinàri i farmàcia 24h

En la nostra farmàcia de medicaments d’ús veterinari subministrem productes de les principals marques del mercat. Som molt rigorosos en el control de lots, caducitats i temperatures dels productes farmacèutics, garantint la qualitat i la traçabilitat dels productes subministrats als nostres clients.

LLEGEIX MÉS